Jdi na obsah Jdi na menu

Ekzémy

Příspěvky

EKZÉM

Ekzém - hledání příčin. Hlubinná regresní terapie, regrese.

PROČ ZROVNA TEĎ?
Jak je možné, že se mi začnou dít nějaké problémy? Vždyť se mi do teď nic takového nedělo!
Paní Alena přišla na sezení a říká:
„ Nechápu, jak se mi ve třiapadesáti může objevit tak hrozný ekzém. Ráda bych s tím něco udělala. “
STOPY VEDOU DO EGYPTA
Ptám se, kdy se ekzém paní Aleně začal projevovat. Říká, že vlastně po dovolené v Egyptě. Nejvíc se jí vrylo do paměti, jak stojí v muzeu před sochou nějakého boha. Socha je obrovská a úplně jí fascinuje, že se od ní nemůže odtrhnout, připadá si jak mimo čas a prostor. Přes tyto pocity se dostává do minulého života. (Barvité vyprávění celého příběhu zde nebudu psát, jde mi o to, abych nastínila, proč a jak se oživují minulé životy díky asociacím).
„Jsem mladá kněžka, a budu obětována božstvu. Je to výsada, jsem na to hrdá, ne každá dívka je takto vyvolená. Nesou mě po poušti na nosítkách, praží slunce, fouká vítr, jsem natřená vonnými oleji a horký písek se mi lepí na kůži. Nejsem dostatečně chráněná před sluncem, oblečená jsem velmi málo. Druhý den mi kůže začíná šíleně svědit a pálit, škrábu se, a pak je to ještě horší. Přicházíme na zvláštní místo, jsou zde něco jako malé pyramidy. Do jedné mě dají a zazdí, obětují bohům. Takto jsem si tu výsadu nepředstavovala, začínám panikařit. Mám sebou lahvičku s jedem, nechápala jsem proč, no, už chápu. Je tu tma a málo vzduchu. Buď se tu udusím, nebo si vezmu jed. Umřu zde tak jako tak. “
Paní Alena pak při terapii prošla ještě několik minulých životů spojených s ekzémem, ale tento pro ní byl nejsilnější. Tím, že jela na dovolenou do Egypta, si díky podobnostem situací a pocitů oživila tento minulý život. Proč se nám tyto a jakékoliv jiné potíže začnou projevovat je asi úzce spjato s naší karmou. Když je vhodný čas a jsou nastaveny „správné podmínky“, tak karma sepne, a prostě se to stane. Aby dalo vše smysl, tak se hledají v minulosti i životy, kde jsme my udělali něco podobného někomu jinému. Tak zjistíme, že nejsme jen oběti, ale i viníci a že nic není náhoda.
 

Hlubinná regresní terapie, regrese.

 
11. 2. 2023 | | Rubrika: Ekzémy | Komentářů: 0